Styret

Styret i Lyngmyra Borettslag består i perioden 2024/25 av følgende medlemmer:

Christian Langberg

Styreleder

Ann-Christin Fredriksen

Styremedlem

Torbjørn Gustavson

Styremedlem

Hilde Rabben

Styremedlem

Øyvind Grytan

Styremedlem

Solfrid M. Løwensprung

1. Vara

Kristian Pedersen

2. Vara

Roy Hansen

3. Vara

Monika Cisek

4. Vara

Valgkomitè

Ann Marie Groven
Marte M. Linberg
Niels-Egil Wanggaard

Alle saker som leveres inn behandles i styremøte, og det er derfor viktig at man opprettholder seriøsitet over sakene. Dersom det gjelder klage på en annen beboer, og det er lav alvorlighetsgrad, oppfordres det til å først kommunisere med vedkommende og prøve å løse problemet seg i mellom.

Vi gjør oppmerksom på at ved å sende inn en sak eller henvendelse til styret samtykker du i at saken lagres hos oss. Lyngmyra borettslag er i hovedsak et papirløst borettslag og saker lagres digitalt lokalt, samt i TOBB sin portal. TOBB har tilgang til alle våre dokumenter og saker. Dersom du ønsker at saken skal slettes umiddelbart etter saksbehandling må det spesifiseres i henvendelsen til oss – men vi påpeker at vi etter loven ikke kan slette informasjon i styreprotokollen. Styreprotokollen lagres til «evig tid».
I styreprotokollen lagres kun informasjon som har direkte sammenheng med – og som er av betydning for saken.

Frist for innlevering er en uke før styremøte. Innleveringer etter dette er ikke garantert å bli tatt opp før neste styremøte.

Kontakt styret direkte her via skjema, eller send en epost til post@lyngmyra.no . Det er også mulig å legge et skriv i postkassen utenfor styrekontoret.

1 + 10 =

Lyngmyra er ett av seks borettslag på Kattem som sammen eier vaktmestersentralen Servicesentralen Kattem Ust - med maskin- og utstyrspark, servicebygg, og varmesentral som fordeler fjernvarme til alle boligene i borettslagene. Borettslaget har en pen og skjermet beliggenhet helt sør i Trondheim, med kort vei til Bymarka, skistadion og andre naturområder. Lyngmyra har 228 boenheter, fordelt på høye og lave rekkehus, lavblokker og svalgangshus. Beboerne er i alle aldre, og har en stadig økende andel barnefamilier.

Adresse

Styrekontoret holder til i Rødrevvegen 34A,

7082 KATTEM.

Kontakt styret

post@lyngmyra.no