Styret

Styret i Lyngmyra Borettslag består i perioden 2020/21 av følgende medlemmer:

Christian Langberg

Styreleder

Ann-Christin Fredriksen

Styremedlem

Torbjørn Gustavson

Styremedlem

Hilde Rabben

Styremedlem

Øyvind Grytan

Styremedlem

Jonny Nyrønning

1. Vara

Christoffer Magnussen

2. Vara

Niels-Egil Wanggaard

3. Vara

-

4. Vara

Valgkomitè

Claus Strand
Erlend Myhre
Elisif Inderberg

Alle saker som leveres inn behandles i styremøte, og det er derfor viktig at man opprettholder seriøsitet over sakene. Dersom det gjelder klage på en annen beboer, og det er lav alvorlighetsgrad, oppfordres det til å først kommunisere med vedkommende og prøve å løse problemet seg i mellom.

Vi gjør oppmerksom på at ved å sende inn en sak eller henvendelse til styret samtykker du i at saken lagres hos oss. Lyngmyra borettslag er i hovedsak et papirløst borettslag og saker lagres digitalt og kun lokalt. Dersom du ønsker at saken skal slettes umiddelbart etter saksbehandling må det spesifiseres i henvendelsen til oss – men vi påpeker at vi etter loven ikke kan slette informasjon i styreprotokollen. Styreprotokollen lagres til «evig tid».
I styreprotokollen lagres kun informasjon som har direkte sammenheng med – og som er av betydning for saken.

Frist for innlevering er en uke før styremøte. Innleveringer etter dette er ikke garantert å bli tatt opp før neste styremøte. Styremøter vil være notert i kalenderen.

Kontakt styret direkte her via skjema, eller send en epost til post@lyngmyra.no . Det er også mulig å legge et skriv i postkassen utenfor styrekontoret.

15 + 3 =

Lyngmyra er ett av seks borettslag på Kattem som sammen eier vaktmestersentralen Servicesentralen Kattem Ust - med maskin- og utstyrspark, servicebygg, og varmesentral som fordeler fjernvarme til alle boligene i borettslagene. Borettslaget har en pen og skjermet beliggenhet helt sør i Trondheim, med kort vei til Bymarka, skistadion og andre naturområder. Lyngmyra har 228 boenheter, fordelt på høye og lave rekkehus, lavblokker og svalgangshus. Beboerne er i alle aldre, og har en stadig økende andel barnefamilier.

Adresse

Styrekontoret holder til i første etasje i svalgangshuset -

Rødrevvegen 34A,

7082 KATTEM.

Kontakt styret

post@lyngmyra.no