Søknadsskjemaer

Her finner dere forskjellige søknadsskjema til Lyngmyra Borettslag

h

Søknad om bruksoverlating (utleie)*

h

Registrering eller sletting av medeier

h

Skjema for overføring av medlemsskap, eller overføring fra dødsbo

For bestilling av nye nøkler, ta kontakt med styret på post@lyngmyra.no

h

Søknad om dyrehold

h

Søknad om ladekontakt for elbil - Ikke lenger aktiv. Se informasjon under "For Beboere" - "Nyttig informasjon" - "Elbil og ladbare hybrider". Ladebokser bestilles nå gjennom Circle-K.

h

Skjema for bekreftelse på krav om forkjøpsrett

h

Skjema for søknad om ekstra garasjeplass

* Vær oppmerksom på at bruksoverlating er søknadspliktig til styret i Lyngmyra, og kan kun tildeles for 3 år sammenhengende. Man må også ha bodd (med folkeregistrert adresse) minst ett år av de siste to år i boenheten før utleie. Som huseier er man fullt ut ansvarlig både i forhold til felleskostnader og husordensregler – selv om man har leid ut til andre.

Lyngmyra er ett av seks borettslag på Kattem som sammen eier vaktmestersentralen Servicesentralen Kattem Ust - med maskin- og utstyrspark, servicebygg, og varmesentral som fordeler fjernvarme til alle boligene i borettslagene. Borettslaget har en pen og skjermet beliggenhet helt sør i Trondheim, med kort vei til Bymarka, skistadion og andre naturområder. Lyngmyra har 228 boenheter, fordelt på høye og lave rekkehus, lavblokker og svalgangshus. Beboerne er i alle aldre, og har en stadig økende andel barnefamilier.

Adresse

Styrekontoret holder til i Rødrevvegen 34A,

7082 KATTEM.

Kontakt styret

post@lyngmyra.no