Leie Storstua i Lyngmyra

Storstua innerst i Gaupevegen (under Lyngmyra Barnehage) er et selskapslokale som leies ut til beboere i Lyngmyra Borettslag. Storstua er ment å være et rimelig alternativ for beboerne for å kunne arrangere bursdager, barnedåp, konfirmasjon etc.
Det er plass til inntil 40 personer, og Storstua har et fullt utstyrt kjøkken med flere typer servise. Det er også et lite lydanlegg tilgjengelig, og i tillegg til klappbord og stoler er det utplassert flere sofagrupper.

Vanlige husordensregler gjelder ved leie av Storstua, og leietaker vil være ansvarlig ved brudd på regler/vedtekter.

Pris for leie av Storstua er per mai 2024 følgende:
Ukedag: 300,- (mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag)
Todagers leie ukedag: 450,- (gjelder ved to sammenhengende ukedager mandag til torsdag)
Helgedag: 600,- (fredag, lørdag eller søndag)
Hel helg: 800,- (fredag til søndag)

Lydanlegg:
Det er kjøpt inn et lite lydanlegg som kan leies for et tillegg i leieprisen på kr 50,- (gjelder per leieforhold).

Betaling:
Betaling utføres med bankkort eller VIPPS – og gjøres ved inngåelse av leiekontrakt/utlevering av nøkkel. Kontantbetaling ble avviklet i 2018 pga nye kasseregler 1/1-19

Prisene gjelder per dag (fra kl 12.00 til kl 12.00 neste dag) og betaling gjøres opp direkte med ansvarlig for Storstua.

Parkering:
Det er ikke tillatt å benytte området utenfor Storstua til parkeringsplass. Dette gjelder også gangveien. Det er kun tillatt å kjøre inn på området for å bringe/hente. For parkering må enten skolens eller borettslagets parkeringsplasser benyttes.

Renhold:
For at vi skal holde prisene på utleie lave er det veldig viktig at man rydder og vasker skikkelig etter seg. Man forlater lokalene slik man overtok dem. Bord og stoler rengjøres og settes på plass, benyttet kjøkkenutstyr vaskes og gulvet støvsuges og vaskes.
Støvsuger er tilgjengelig i lokalene, samt vaskemidler og mopper.

Booking
For booking av Storstua, benytt skjema under, eller send en epost til storstua@lyngmyra.no

3 + 12 =

Lyngmyra er ett av seks borettslag på Kattem som sammen eier vaktmestersentralen Servicesentralen Kattem Ust - med maskin- og utstyrspark, servicebygg, og varmesentral som fordeler fjernvarme til alle boligene i borettslagene. Borettslaget har en pen og skjermet beliggenhet helt sør i Trondheim, med kort vei til Bymarka, skistadion og andre naturområder. Lyngmyra har 228 boenheter, fordelt på høye og lave rekkehus, lavblokker og svalgangshus. Beboerne er i alle aldre, og har en stadig økende andel barnefamilier.

Adresse

Styrekontoret holder til i Rødrevvegen 34A,

7082 KATTEM.

Kontakt styret

post@lyngmyra.no